Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pe urmele Poloniei - România chemată în fața Parlamentului European pentru amenințări la adresa statului de drept

uniunea-europeana

România o ia serios pe urmele Poloniei. Autoritățile române vor fi chemate în fața Parlamentului European pentru a da explicații cu privire la amenințările la statul de drept - cu referire directă la legile justiției pentru care a fost criticată constant puterea de la București.

Topul partidelor: Pe cine ar vota românii în caz de anticipate/ SONDAJ CURS pentru STIRIPESURSE.RO

Așadar... fix in ziua în care avem un nou premier desemnat de la Bruxelles suntem loviți direct. Decizia a fost luată în cadrul unei ședințe a secretarilor grupurilor politice din Parlamentul European, cei care pregătesc , practic, conferința președinților de grupuri politice!

În traducere liberă, România va fi din nou pusa la zid in plenul Parlamentului, în sesiunea plenară din februarie, din cauza “amenintarilor” politicilor de la Bucuresti la adresa statului de drept. “threat to the rule of law by the romanian justice system reform”. Pentru cei mai putini familiarizati, vom vedea o Romanie mitraliata de discursuri ale comisarilor, ale eurodeputatilor, iar Romania va trebui reprezentata la cel mai inalt nivel. De cine? Vom vedea… cert este ca se va juca politic, sa vedem cum va juca noul guvern si ,mai ales, noul premier!, susțin pe pagina lor de Facebook realizatorii Emisiunii România9 de la TVR.content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.