Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pedro Sanchez a făcut marele anunț - S-a decis reluarea LaLiga

www.digisport.ro
Lionel Messi

Premierul Spaniei, Pedro Sanchez, a declarat, sâmbătă, că prima divizie de fotbal, întreruptă de pandemia de coronavirus, se va relua la 8 iunie, astfel că LaLiga va fi al doilea campionat important din Europa care îşi reia meciurile, după Bundesliga, informează lefigaro.fr, potrivit news.ro.

"Spania a făcut ceea ce trebuia să facă, iar acum se deschid noi orizonturi pentru toată lumea. A venit momentul să vă reluaţi multe dintre activităţile voastre zilnice. La Liga va reveni începând din 8 iunie", a declarat Sanchez.

Anunţul premierului este mai optimist decât aşteptările conducătorilor forurilor fotbalistice spaniole, care plănuiau reluarea campionatului la 12 sau 13 iunie.

Vineri, presa spaniolă scria că LaLiga s-ar putea relua la 12 iunie, cu derbiul FC Sevilla - Betis Sevilla, din cadrul etapei a XXVIII-a, un anunţ oficial urmând să fie făcut la 28 mai. Fiecare echipă va juca un meci la 72 de ore, iar competiţia s-ar încheia în acest fel la 19 iulie.

Jucătorii echipelor spaniole şi-au reluat antrenamentele din 8 iunie, individual, iar de luni ei au putut să se pregătească în grupuri de până la zece fotbalişti.

Unsprezece etape de campionat sunt încă de jucat în prima ligă spaniolă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.