Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Peisaje dezolante în orașele din Italia aflate în carantină: restaurantele şi magazinele, goale de teama coronavirusului

ibtimes.com
italia oras

Teama de coronavirus goleşte magazinele din Italia. Unul dintre cele mai mari centre comerciale din Europa, cel de la Arese, este aproape gol, deşi este sezonul reducerilor.

Gabriela Colceru, o româncă stabilită în Arese, lângă Milano, a declarat, pentru MEDIAFAX, că foarte puţini italieni au ieşit în această zi din case.

„Centrul comercial din Arese este plin duminică la ora asta. Din păcate, coronavirusul i-a făcut pe toţi să stea în case. Oamenii au intrat în panică, nu mai ies din casă. Este neobişnuit ca, într-un centru comercial despre care se spune că este cel mai mare din Europa, să nu fie nimeni duminică, la ora prânzului, nici la restaurante şi nici în magazine”, a spus Gabriela Colceru.

Imaginile sunt cu atât mai şocante cu cât, în această perioadă, în Italia este sezonul reducerilor. Oamenii se bat însă pe alte lucruri, în loc de haine şi încălţăminte.

„Pe site-urile de comenzi online, nu mai sunt măşti de protecţie de câteva săptămâni. În farmacii sunt cozi, iar dezinfectantele nu mai există”, a adăugat Gabriela Colceru.

În Lombardia sunt peste 170.000 de români. La această oră, 11 localităţi italiene sunt în carantină.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.