Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pelerinaj cu racla Sf. Cuv. Dimitrie cel Nou: Măsuri speciale în traficul din București

www.patriarhia.ro
pelerinaj Florii

Patriarhia Română organizează un Pelerinaj cu racla Sf. Cuv. Dimitrie cel Nou în București, între 13 și 21 aprilie. Procesiunile religioase vor avea loc la mai multe biserici din Capitală.

În zilele de 13, 14, 20 și 21 aprilie, între orele 8.00-19.30, Patriarhia Română va organiza procesiuni religioase la mai multe unități de cult din București, ce vor consta într-un Pelerinaj cu racla Sf. Cuv. Dimitrie cel Nou.

Brigada Rutieră va dispune măsuri de fluidizare a traficului rutier și de prevenire a accidentelor de circulație în zona lăcașurilor de cult și pe principalele trasee de acces către acestea.

Totodată, rutierii recomandă șoferilor să circule cu prudență sporită în momentul când trec pe lângă grupuri de pietoni, să păstreze o distanță suficientă pentru a putea frâna în condiții de siguranță, să nu oprească ori să staționeze în imediata apropiere a muzeelor și să respecte semnalele și indicațiile polițiștilor rutieri.

„Pietonilor le recomandăm să circule doar pe trotuare, traversarea străzii să o realizeze doar prin locurile special amenajate și la culoarea verde a semaforului electric, după ce s-au asigurat temeinic, iar conducătorii de vehicule le-au înțeles intenția de a traversa și să nu se deplaseze ori să staționeze pe partea carosabilă”, informează Brigada Rutieră.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.