Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Peluza Cătălin Hâldan: Creşterea numărului de echipe din Liga I de la 14 la 16, susţinută de 13 din cele 14 cluburi

O comisie a boardului Doar Dinamo Bucureşti a fost, miercuri, la Liga Progesionistă de Fotbal şi a aflat că 13 din 14 cluburi susţin creşerea numărului de echipe din Liga I de la 14 la 16, potrivit news.ro.

"Azi dimineaţă o comisie a boardului DDB a fost la Liga Progesionistă de Fotbal pentru a prezenta punctul nostru de vedere cu privire la situaţia Ligii 1, la meciurile lui Dinamo care nu au mai fost programate şi cu privire la oportunitatea trecerii la un sistem cu 16 echipe.

Până la urmă LPF a inteles ca Dinamo nu poate fi discriminată, după ce nu a fost lăsată să-şi dispute meciurile restante.

Varianta susţinută şi de noi, a unui campionat cu 16 echipe din sezonul următor, a fost votată de 13 din 14 echipe.

Citește și: Update! Pian senior n-a murit, susține ANP

La ora 15.30, o alta comisie DDB a fost la CNI unde a fost pusă la punct o agenda de lucru cu paşii care vor fi urmaţi si oamenii desemnati pentru realizare obiectivului nr. 1 al tuturor dinamoviatilor: Stadionul Dinamo, o arenă modernă, dedicată fotbalului, fără pistă de atletism.

În paralel, suporterii au fost prezenţi pe Barbu Văcărescu pentru a-şi arăta susţinerea faţă de echipă şi hotărârea de a lupta pentru DREPTATE", se arată în comunicatul Peluzei Cătălin Hâldan.

Decizia privind creşterea numărului de echipe din Liga I poate fi luată de Comitetul Executiv al FRF şi aceast ar putea ajuta echipa din Şoseaua Ştefan cel Mare să se menţină în primul eşalon.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.