Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Peluza Cătălin Hîldan, reacție FURIOASĂ pe Facebook, după anunțul despărțirii de Dan Nistor

captura video
dinamo fani pch

Membrii ”Peluzei Cătălin Hîldan” au reacționat pe Facebook, după ce au aflat că Dan Nistor ar putea ajunge la Universitatea Craiova, nemulțumit fiind de situația financiară din interiorul clubului alb-roșu, anunță MEDIAFAX.

”De-asta avem nevoie de mai multe voturi în Consiliul de Administrație al FC Dinamo. Decizii de felul acesta nu ar trebui luate fără să se țină cont de părerea suporterilor. Asta se întâmplă când cineva taie și spânzură la Dinamo fără să țină cont nici măcar de părerea antrenorului”, au scris, pe Facebook, membrii ”PCH”.

Vezi si: Guvernul Orban stă pe un butoi cu pulbere / SURSE .

”Așa cum s-a întâmplat și cu demiterea lui Rednic peste noapte, pentru că nu ne-a dus în play-off. Acum când suntem tot în playout, plătește cineva cu postul? Eventual cel care l-a săpat și pe Rednic. Sau vor plăti doar cei care îl încurcă pe băiatul din cabinetul 2, de lângă biroul lui Negoiță, în drumul lui către atotputernicie și către distrugerea clubului. Poate vom înțelege în ceasul al 12-lea că singura soluție este intrarea suporterilor în acționariat. Mulți dintre voi au înțeles și s-au alăturat Proiectului Socios. Alții au înțeles pe dos și nu au altă preocupare decât să le pună bețe-n roate celor care vor să facă ceva și să arunce cu noroi în Peluza care a ținut Dinamo în viață în ultimii ani”, au mai spus fanii dinamoviști.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.