Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PENIBIL Cu sectorul invadat de șobolani și gunoaie, Clotilde Armand e preocupată de schimbarea numelui străzii pe care e amplasată Ambasada Belarusului

Twitter
Clotilde Armand

Primarul Clotilde Armand nu este preocupată de felul în care a ajuns Sectorul 1 cu ea la timonă. Nu șobolanii și gunoaiele o deranjează pe Armand, nici gropile din carosabil sau buruienile care au invadat parcurile, alături de căpușe, ci numele străzii pe care se află reședința Ambasada Belarusului.

Primarul Armand a anunțat că susţine propunerea profesorului Andrei Oişteanu ca strada din Sectorul 1 pe care se află Ambasada Republicii Belarus să poarte numele jurnalistului Roman Protasevici şi că va face demersuri către Primăria Capitalei pentru schimbarea denumirii sale. În loc să facă demersuri pentru ca Nicușor Dan să dea, de exemplu, apă caldă bucureștenilor, Armand vrea ca un ilustru necunoscut, fără nicio legătură cu România, să dea numele unei străzi din sector.

"Susţin propunerea domnului profesor Andrei Oişteanu de a schimba numele străzii din Sectorul 1 pe care se află Ambasada Republicii Belarus. În acest sens, voi înainta către Primăria Capitalei următoarea propunere: strada Tuberozelor din Sectorul 1 să se numească Str. Roman Protasevici - numele jurnalistului disident. Trăim într-un stat european şi acest act de terorism al preşedintelui Aleksandr Lukaşenko de a deturna un zbor comercial între două state membre UE & NATO nu poate rămâne nepedepsit", a scris Clotilde Armand, miercuri, pe Facebook.

Potrivit lui Andrei Oişteanu, toată corespondenţa Ambasadei Belarusului din Sectorul 1 ar veni şi ar pleca din strada cu numele jurnalistului disident. ''De asemenea, diplomaţii ar avea numele lui Roman Protasevici imprimat pe cărţile lor de vizită'', a afirmat Andrei Oişteanu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.