Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pentru că nu i-a schimbat lenjeria de pat în camera unde dormea singur, o femeie a fost atacată de soț

Freepik.com
Pat nefăcut, dezordine

Un bărbat în vârstă de 53 de ani și-a amenințat și agresat soția de 46 de ani pentru că aceasta 'nu-i aranjase dormitorul' și nu îi schimbase lenjeria patului din camera unde dormea singur. În urma amenințărilor, femeia a contactat poliția, care l-a arestat.

 

Carabinierii din Belpasso, Italia, au arestat un bărbat în vârstă de 53 de ani pentru că și-a maltratat soția, o femeie de 46 de ani, care era "vinovată" de faptul că nu-i schimbase așternuturile. Potrivit celor descoperite de polițiști, bărbatul de 53 de ani și-ar fi agresat soția, care tocmai se întorsese de la serviciu. Potrivit bărbatului, soția sa ar fi trebuit să-i schimbe așternuturile și să facă ordine în camera în care acesta dormea singur.

Din acest motiv, bărbatul a așteptat ca femeia în vârstă de 46 de ani să se întoarcă de la serviciu și apoi a obligat-o cu strigăte și amenințări să urce în camera lui pentru a-i arăta dezordinea, despre care spunea că era în sarcina ei să facă ordine. După ce i-a indicat patul nefăcut, bărbatul a amenințat-o cu spargerea geamurilor mașinii sale parcate în fața casei. Victima, conștientă că soțul ei va trece de la amenințări la fapte, ca și în alte ocazii, s-a grăbit să sune la poliție prin 112 pentru a cere ajutor.

Intervenția unei patrule de carabinieri a fost imediată, iar bărbatul de 53 de ani a fost arestat la scurt timp. Bărbatul nu s-ar fi opus arestării, în timp ce femeia, vizibil panicată, a fost încredințată mai întâi în grija polițiștilor și apoi în grija personalului medical care a calmat-o și a consolat-o.

Potrivit anchetei, femeia a fost supusă de mai multe ori unor astfel de agresiuni, cu violențe fizice și verbale din partea soțului abuziv care o trata "ca pe o sclavă". Bărbatul, în vârstă de 53 de ani, îi cerea femeii să se ocupe singură de întreținerea casei, chiar și de zonele din casă pe care bărbatul le folosea singur, cum ar fi dormitorul în care dormea.

Potrivit relatării femeii în vârstă de 46 de ani, soțul a agresat-o fizic de mai multe ori cu bătăi și amenințări.

 

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.