Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pentru prima dată după 1995, un meci din Premier League se va disputa în data de 24 decembrie. Pochettino, nemulţumit de acest lucru

http://www.football365.com
Mauricio Pochettino

Pentru prima dată după 1995, un meci din Premier League se va disputa în data de 24 decembrie (Chelsea-Wolverhampton). Tehnicianul Mauricio Pochettino nu este mulţumit de acest lucru şi va trebui să treacă peste aniversarea nunţii sale, relatează AFP.

Antrenorul argentinian al formaţiei Chelsea, Mauricio Pochettino, a declarat vineri că susţine apelul unui grup de suporteri pentru reprogramarea meciului dintre Blues şi Wolverhampton, programat în ajunul Crăciunului. Este pentru prima dată din 1995 încoace când un meci din prima ligă engleză a fost programat pentru 24 decembrie (ora 13:00 GMT), o decizie calificată drept "total inacceptabilă" de către Chelsea Supporters' Trust.

"DACĂ SUPORTERII NOŞTRI NU SUNT FERICIŢI, NICI EU NU SUNT FERICIT"

Mauricio Pochettino are motive personale pentru a se alătura fanilor nemulţumiţi: argentinienii sărbătoresc Crăciunul în noaptea de 24-25, iar aniversarea nunţii sale cade cu o zi înainte. "Fanii noştri nu sunt fericiţi? Nici eu nu sunt", a declarat tehnicianul. La 23 decembrie este aniversarea nunţii mele şi acum trebuie să merg la Wolves. Nu cred că voi reuşi să o conving (pe soţia mea) să vină", a spus el.

"24 (decembrie) este o seară foarte importantă pentru argentinieni şi sper să ajung la timp (acasă) pentru a sărbători după (meci). Dar dacă fanii noştri nu sunt fericiţi, nici eu nu sunt fericit", a continuat el. "Dar suntem în Anglia, este diferit de restul lumii şi trebuie să mă adaptez", a adăugat el.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.