Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pentru prima dată, familia spune adevărul despre starea de sănătate a lui Michael Schumacher

michael schumacher

Familia lui Michael Schumacher s-a înfuriat după ce o publicație a scris faptul că fostul mare pilot și-a revenit. Michael Schumacher este în continuare în stare gravă și nu poate merge, este anunțul șocant făcut de avocatul germanului.

Dupa 3 ani de la accidentul grav de schi al lui Michael Schumacher, fostul pilot de Formula 1 inca este in stare grava si semnele de recuperare nu sunt foarte bune.

Citește și: ȘOC în sport: Rafael Nadal și Mo Farah au fost prinși DOPAȚI! Noua listă de sportivi a hackerilor

Avocatul Felix Damm a fost prezent la procesul intentat in numele familiei lui Shumacher impotriva unei reviste care a scris ca Schumacher poate merge din nou. Acesta a facut mai multe lamuriri cu privire la starea reala de sanatate a clientului sau.

Revista germana Brunte a publicat in octombrie, anul trecut, un material in care scria ca fostul pilot de Formula 1 isi revine si poate sa mearga. "Michael este foarte slab. Dar poate sa mearga din nou si asta datorita terapeutilor. Poate sa ridice doar un brat" aparea scris in articol.

Managerul sportivului a declarat ca acel articol este o dovada de iresponsabilitate din partea editorului, care "da false sperante". "Astfel de speculatii sunt iresponsabile, tinand cont situatia grava in care se afla Schumacher. Intimitatea este foarte importanta pentru el si familia lui. iar partea cea mai trista din aceasta situatie este ca astfel de afirmatii dau sperante false celor implicati" a spus Sabine Kelm, managerul sportivului.

Cazul vine la doar o luna dupa ce fostul sef al lui Schumacher de la Ferrari a spus ca acesta raspunde la tratament, anunță stirileprotv.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.