Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pentru prima dată, stațiunea Băile Govora va găzdui un târg de Crăciun: Este o acţiune prin care ne dorim să punem în valoare datinile noastre strămoşeşti

targ de craciun sibiu

Staţiunea Băile Govora va găzdui luna viitoare, pentru prima dată, un târg de Crăciun, au informat autorităţile locale, care invită agenţii economici, meşterii populari, şcolile şi organizaţiile neguvernamentale din zonă să participe la acest eveniment, conform agerpres.

Organizatorii, Primăria Băile Govora şi Asociaţia Cataleya/Yris, au anunţat că târgul se va desfăşura în perioada 2 - 31 decembrie, în Parcul Central al oraşului, unde vor fi montate şi căsuţe pentru comercianţi.

"Este o acţiune prin care ne dorim să punem în valoare datinile noastre strămoşeşti şi să aducem bucuria Crăciunului în staţiune. Târgul se va desfăşura în Parcul Central, pe aleea din apropierea Centrului Cultural Virginia Andreescu - Haret, şi invităm comercianţi, meşteri locali, ONG-uri din localitate şi nu numai să participe la expoziţia cu vânzare care va avea loc pe tot parcursul lunii decembrie. În cadrul evenimentului vor avea loc şi spectacole şi multe alte acţiuni specifice acestei perioade din an, cele mai multe în jurul datei de 25 decembrie", a precizat Mihai Mateescu, edilul staţiunii vâlcene.

Târgul este organizat în cadrul campaniei umanitare "Bucuria Crăciunului în Govora", iniţiată de Asociaţia Cataleya/Yris, cu respectarea tuturor regulilor şi restricţiilor impuse de pandemia de COVID-19.

Staţiunea Băile Govora se numără de altfel printre localităţile din Vâlcea fruntaşe la vaccinare, potrivit datelor Comitetului Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea, publicate la începutul acestei săptămâni, 43,51% dintre locuitorii oraşului fiind imunizaţi împotriva virusului SARS-CoV-2, la mică diferenţă de municipiul Râmnicu Vâlcea, unde sunt vaccinaţi 43,86% dintre locuitori.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.