Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pentru tine mamă dragă!-Mărțișor de la Atena

facebook
Sâmbătă, 05 martie 2022, a avut loc loc cea de-a VI-a ediție a evenimentului Pentru tine mamă dragă!-Mărțișor de la Atena. Evenimentul a fost organizat de către Asociația Interculturală Româno- Elenă Dacia în colaborare cu Biroul Diaspora din cadrul Primăriei Municipiului Iași, Școala de Limba română, Cultură și Civilizație Dacia din Atena, Biblioteca Județeană Gh. Asachi din Iași, Centrul pentru Cultură și Arte Piatra-Neamț și Asociația ART-Meșteșugurile Prutului Iași.
In prima parte au luat cuvantul reprezentantii partenerilor, in cea de a doua parte a evenimentului au intrat în scenă elevii Școlii de Limba Română, Cultură și Civilizație Dacia , care au prezentat un deosebit program artistic compus din cântece și poezii pentru mama. Elevul Ștefan Bujor a interpretat cântecele Măicuța, Mulțumesc, iubită mamă!, Cântec pentru mama, iar eleva Carla Cotoc, acompaniată de către prof. Marios Pavlos Ioannides, a interpretat cântece pentru această sărbătoare dedicată mamei. Ansamblul Folcloric Dacia din Atena a prezentat un frumos dans popular românesc.
-
La sfârșitul evenimentului, toți elevii prezenți la serbare au fost premiați pentru participarea la cele două concursuri de testare a cunoștințelor generale Micii Olimpici și Amintiri din Copilărie, au primit mărțișoare din lemn oferite de către Editura Star Kids, precum și felicitări și mărțișoare oferite de către elevii școlilor partenere din România din cadrul proiectului Și noi suntem alături de ei pe care îl desfășurăm pe parcursul anului școlar 2021-2022.
-
Biroul de comunicare – Asociația Interculturală Româno- Elenă Dacia

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.