Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pep Guardiola, antrenor Manchester City: 'Nu va fi un dezastru dacă nu câștig Champions League'

www.gsp.ro
Pep Guardiola

Pep Guardiola (48 de ani), antrenorul lui Manchester City, a declarat că scopul său este să ajute echipa să evolueze și să câștige meciuri, câștigarea Ligii Campionilor, nefiind principalul său obiectiv, anunță MEDIAFAX.

Citește și: Klaus Iohannis intervine în scandalul momentului! Solicitare de ultim moment către Viorica Dăncilă .

Alături de Guardiola, Manchester City a câștigat, în două rânduri, titlul Premier League, de două ori, Cupa Angliei și, de două ori, Cupa Ligii.

Pep Guardiola a vorbit, conform Skysports, despre principalul său obiectiv la Manchester City: ”Încă de la prima mea conferință de presă la Manchester City, mi s-a spus că sunt aici să câștig Champions League. Am vorbit de câteva ori cu președintele Khaldoon Al Mubarak și nu mi-a spus acest lucru. Mi-a spus că sunt aici să continui un proiect, să încerc să evoluez jocul echipei, să câștig meciuri și să văd cât de departe pot ajunge. Este următorul pas logic să devenim campionii Europei, dar, uneori, nu este posibil. Desigur că ne dorim să câștigăm, dar, dacă se întâmplă sau nu, nu îmi va schimba viața sau intențiile. Nu voi încerca în fiecare zi, pentru următoarele zece luni, gândindu-mă că va fi un dezastru în viața mea dacă nu se va întâmpla.”

Citește și: Olguța Vasilescu îl laudă pe ministrul preferat de Liviu Dragnea: ‘Urmează să lanseze luna aceasta’

”Uneori durează câțiva ani, alteori durează mai mult. Până în 1992 i-a luat Barcelonei să câștige primul trofeu și au jucat în competiție timp de mulți ani. Nu poți câștiga competiții după puțin timp și nu poți câștiga competiții fără suporterii, pe care trebuie să îi seducem. Singura cale de a-i seduce este să câștigăm jocuri și să evoluăm bine, a mai spus Pep Guardiola.

Guardiola a ajuns la Manchester City, în anul 2016, după ce și-a încheiat mandatul la Bayern Munchen. Contractul său la City va expira la data de 30 iunie 2021.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.