Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pep Guardiola, antrenorul cu cele mai multe semifinale de Liga Campionilor / A opta oară când numai două ţări sunt reprezentat în penultimul act al LC

www.gsp.ro
Pep Guardiola

Tehnicianul echipei Manchester City, Pep Guardiola, este antrenorul cu cele mai multe semifinale de Liga Campionilor, informează lequipe.fr, relatează News.ro.

Guardiola este pentru a noua oară în semifinalele Ligii Campionilor ca antrenor. El a reuşit această performanţă de patru ori cu Barcelona, de trei ori cu Bayern Munchen şi de două ori cu Manchester City.

Tehnicianul catalan a obţinut trofeul de două ori, ca antrenor al FC Barcelona, în 2009 şi 2011.

Totodată, pentru a opta oară în istoria Ligii Campionilor numai două ţări sunt reprezentate în semifinale. Anul acesta, penultimul act al competiţiei este o afacere anglo-spaniolă, Manchester City - Real Madrid şi Liverpool - Villarreal.

Prima dată s-a întâmplat în ediţia 1999/2000, când s-au înfruntat trei echipe din Spania şi una din Germania, iar ultima dată în 2019/2020, când două formaţii din Franţa şi două din Germania au jucat în această fază. Această ultima ediţie a fost una de criză, cu meciuri într-o singură manşă din sferturi, la Lisabona, din cauza pandemiei de Covid-19.

Manchester City a remizat, miercuri, în deplasare, scor 0-0, în meciul cu Atletico Madrid, din manşa a doua a sferturilor de finală ale Ligii Campionilor, calificându-se în penultimul act. În tur, City s-a impus cu 1-0.

În celălalt joc al zilei, Liverpool a remizat, scor 3-3, pe teren propriu, cu Benfica Lisabona, după ce s-a impus în tur, cu 3-1.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.