Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pep Guardiola, după victoria cu Inter: 'Nu am jucat la cel mai bun nivel, nu a fost cel mai bun meci al nostru'

www.gsp.ro
Pep Guardiola

Antrenorul echipei Manchester City, Pep Guardiola, a recunoscut că Inter Milano a fost un adversar dificil în finala Ligii Campionilor şi că totul s-a rezumat la detalii.

"În această seară, sunt obosit, calm şi mulţumit, desigur. Este atât de dificil să câştigi acest... trofeu! Împotriva unei echipe atât de bune precum Inter Milano, trebuie să ai răbdare şi să ai noroc. Şi, în cele din urmă, a trebuit să-l ai pe Ederson... Puteau să egaleze, dar a fost o partidă grea. Avem Liga Campionilor. Dar nu am jucat la cel mai bun nivel, nu a fost cel mai bun meci al nostru. Ce urmează? Nu am nici cea mai mică energie să mă gândesc la sezonul următor, este imposibil. Avem nevoie de o pauză, a trecut mult prea mult timp, dar acum internaţionalii noştri merg la echipa naţională. Este pur şi simplu prea mult", a spus Guardiola, scrie news.ro.

Formaţia Manchester City a câştigat, sâmbătă seară, pentru prima dată principala competiţie intercluburi europeană, Liga Campionilor, învingând Inter Milano, scor 1-0, în finala disputată la Istanbul. Pentru City sezonul 2022/2023 este unul istoric, în care a reuşit tripla campionatul Angliei, Cupa Angliei, Liga Campionilor. Tehnicianul Pep Guardiola a reuşit tripla campionat, Cupă, Liga Campionilor şi la FC Barcelona, în 2009. Pentru el este a doua triplă, un record.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.