Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pep Guardiola și-a gândit finalul de carieră în antrenorat: 'Voi termina acolo unde am început'

bbc.com
Pep Guardiola

Pep Guardiola (47 de ani), antrenorul lui Manchester City, şi-a gândit deja finalul de carieră în antrenorat. Deşi momentul e departe, catalanul visează să se întoarcă la Barcelona, acolo unde şi-a şi început cariera în atrenorat. Nu este vorba, însă, de prima echipă a clubului blaugrana, scrie Mediafax.

Antrenorul vrea să revină la o echipă de juniori de pe Camp Nou. Guardiola şi-a început cariera de antrenor la Barcelona B, acolo de unde a fost promovat la prima echipă, în 2007. Cu Pep Guardiola la cârmă, echipa de pe Camp Nou a trăit una dintre cele mai de succes ere din istorie, cu trei titluri în La Liga, două Ligi ale Campionilor şi două CM ale cluburilor.

Citește și: Felix Torralba, despre zvonurile privind măsura drastică împotriva Serenei Williams: 'Am vorbit cu colegii şi nu cred că boicotul e real'

"Echipele mele vor încerca să joace aşa cum îmi doresc. Voi termina acolo unde am început. Ultimii mei paşi vor fi la o echipa de juniori. Sper eu să fie la Barcelona", i-a spus Pep Guardiola lui Jorge Valdano, la Universo Valdano.

Pep Guardiola e la al treilea sezon cu Manchester City şi încearcă să-şi apere titlul câştigat sezonul trecut după ce a stabilit un record de puncte, 100. Contractul antrenorului catalan cu City expiră în 2021.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.