Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pep Guardiola, mândru de jucătorii săi: 'Îmi ador jucătorii, sunt nişte supermeni'

www.gsp.ro
Pep Guardiola

Pep Guardiola i-a lăudat pe jucătorii săi de la Manchester City ca fiind "supermeni", în timp ce aceştia şi-au continuat cursa pentru al patrulea titlu consecutiv în campionat, învingând Bournemouth, în Premier League, conform news.ro.

Golul lui Phil Foden a fost suficient pentru o victorie cu 1-0 în Premier League pe Vitality Stadium, care duce City la un punct în spatele liderului Liverpool.

Guardiola şi-a lăudat echipa pentru că a găsit o modalitate de a câştiga după ce a jucat la mijlocul săptămânii împotriva echipei Brentford.

"Îmi ador jucătorii, sunt nişte supermeni", a declarat Guardiola pentru Sky Sports.

"Sunt atât de buni. De mulţi ani jucăm la fiecare trei zile - ei (Bournemouth) au avut şapte zile pentru a se pregăti pentru meci, iar noi avem întotdeauna mai puţin. Cerem prea mult de la jucătorii noştri, dar ei răspund mereu prezent. Ştiu că oamenii spun 'ei câştigă mulţi bani', dar programul este prea încărcat. Sincer. Dar afacerile trebuie să meargă mai departe şi mă surprinde de fiecare dată cum suntem încă acolo. Au un caracter incredibil şi sunt atât de competitivi - chiar şi atunci când sunt obosiţi, dau un plus. Fanii noştri trebuie să fie foarte mândri de aceşti băieţi", a spus Guardiola.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.