Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PER acuză situția dezastruoasă din justiție - Scamatoriile din justiția românească ating cote alarmante

PER

Într-un comunicat de presă Partidul Ecologist Român acuză situația din justuiție acuzând toți actorii de pe scena politică de încălcarea prevederilor constituționale

„Este incredibil la ce nivel a ajuns justiția din România! De la președintele Klaus Iohannis, Liviu Dragnea, Tăriceanu și până la Augustin Lazăr, Tudorel Toader sau Kovesi. Cei mai importanți oameni în Stat au dosare penale iar unele dintre acțiunile/ demersurile / legile pe care ei le numesc justificate și politice, sunt departe de prevederile Constituționale, ori chiar reinterpretări tupeiste, care le avantajează jocurile politice. Prostituția juridică se poate observa la marii justițiari din România, de la cei numiți politic și până la cei care ocupă locuri în Magistratură, poate nedrept. Cel mai grav este că astăzi putem discuta despre regii și combinații juridice inclusiv la nivelul celor mai importante instituții de Justiție, care ar trebui să fie, de fapt, etaloane de corectitudine în aplicarea legii și o garanție a dreptății, care să alimenteze și să încurajeze încrederea românilor în acest sistem precum și în principiul separării puterilor în Stat.

De exemplu, chiar la ICCJ, unii magistrați par să fi participat pe față, la un complot politic cu obiective pur electorale de a salva nevrednici pe care nu-i țin pantalonii să participe singuri în alegeri, să-și demonstreze credibilitatea și capabilitatea, lași care se visează salvatori ai României, dar care nu sunt capabili să își gestioneze nici măcar propriile partide, cu tot cu șleahta lor de avocați.  Despre USR- PLUS este vorba. Unde s-a mai pomenit ca un președinte de partid care și-a dat demisia, să reintre în partid după doi ani, să semneze protocolul unei alianțe în calitate de președinte, magistrații să nu țină cont de înregistrarea demisiei sale din 2017, să nu țină cont de ultimele însemnări din Registrul Partidelor Politice, iar în final, acesta să își dea din nou demisia pentru a fi independent. Totul în 2 zile. Cum ai reușit, Nicușor Dan? Cine vă ajută la aceste scamatorii?
Chiar atât de mult îi este frică lui Cioloș să fie validat de electorat în mod real? Atât de mare îi era disperarea încât a început să amenințe cu proteste și anunța că s-a instaurat dictatura, doar pentru că s-a înconjurat de persoane care nu cunosc Legea Partidelor Politice și care este importanța Registrului Partidelor! Astfel, de la “îngrămădiți”, la „victime” și în final la „eroi”. În doar două zile. Prea evident pentru a nu fi ordin pe unitate. Prea multe eforturi din culise pentru această alianță!
Astăzi, cred că doar românii de rând mai respectă legea! Justițiarii și politicienii sunt departe de acest ideal. Ordinele pe unitate par a fi decisive în detrimentul legislației în vigoare, al votului și poate a preferințelor politice ale românilor!” se arată în comunicatul PER.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.