Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PER, atac la Dacian Cioloș și Dan Barna - Nu s-au delimitat de ideile marxiste şi uneori fasciste ale colegilor din partid

PER

După ce Caramitru Junior l-a umplut de consultanţă  pe Barna, preşedintele USR anunţa că “marele economist” este pregătit pentru a fi un politician “pe picioarele sale”.Asadar, nici după ce Andrei Caramitru a tot adoptat o atitudine birjărească, promovând radicalismul şi extremismul la fiecare poziţionare publică (probabil ca să ascundă lipsa totală de experiență și pregătire politica), sau după  postarea cu înjurătura publică despre Sfânta Împărtășanie, chiar în Săptămâna Mare, liderul useriştilor nu s-a delimitat de postările acestuia promovate pe facebook.

Forma în care militanţii USR- PLUS  işi fac cunoscute convingerile, mă determină să cred că avem de-a face cu marxişti sau , uneori, fascişti incurabili. Bogații în școli private, iar elevii săraci să aștepte masa caldă, renuntarea la proprietate si la viaţa de cuplu pentru a trăi în grupuri, integrarea în absolut în cadrul sectei MISA , renunţarea la autostrăzi şi cautarea unor mijloace de mobilitate, promovarea nihilismului dar şi teorii cum că un ateu ar trebui să îşi vadă copilul ca pe un laptop iar dacă acesta moare, să nu existe suferinţă (mai rămâne să ne spună că dacă plânge mult copilul, să îi schimbăm windows-ul), si ar mai fi măsura privind adoptarea unor Ordonanţe prin care politicienii pesedişti să fie băgaţi la puşcărie, etc. Aşadar, aceste idei nu sunt nicidecum noi mostre de inteligență publică, ci sunt aberaţii şi excentricităţi care nu au vreo legatură cu România reală şi cu nevoile imediate ale românilor.

Pe langă aceste dovezi clare de tulburare politică, specifică unor nepricepuţi ce se visează salvatori, să nu uităm faptul că Dan Barna şi Clotilde Armand sunt abonaţi la bani publici, deşi ei sunt primii care arată cu degetul spre alte combinaţii politice. În acelaşi timp, ar trebui să ţinem cont şi de dezvăluririle şocante făcute de Elek Levente despre aranjamentele interne ale USR privind angăjarile şi cheltuirea banilor publici proveniţi din subventii, acordate partidelor parlamentare. Aşadar, românii ar trebui să se gândească de două ori înainte de a-i suspecta de naivitate ori alternativă reală la schimbarea politicienilor de pe scena romanească.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.