Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PER cere demisia conducerii Direcţiei Aviaţie, a Consiliului de Administraţie şi a Directorului General TAROM

razvan cuc

Numit în 2015 Secretar de Stat responsabil de aviaţia civilă, Domnul Cuc înregistrează un eşec de proporţii. Rezultatele anului financiar 2016, publicate de TAROM, confirmă semnalele de alarmă aduse în faţa opiniei publice de specialistii din domeniu;

Partidul Ecologist Român constată că în ciuda neîndeplinirii prevederilor Planului de Administraţie şi implicit a celui de Management, atât membrii Consiliului de Administraţie, cât şi Directorul General şi-au încasat liniştiţi îndemnizaţiile cât şi bonusurile de performanţă.

PER solicită demiterea imediată a conducerii Direcţiei Aviaţie Civilă din MTp, a Consiliului de Administraţieşi a Directorului General TAROM, şi să se gasească soluţii imediate de redresare a situaţiei generate de propria incompetenţă.

De asemenea, solicităm Curţii de Conturi recuperarea sumelor încasate sub formă de prime şi bonusuri de performanţă pentru toţi membrii Consiliilor de Administraţie şi Directorilor Generali care au condusdestinele TAROM înultimii 10 ani, se anunță într-un comunicat de presă al vicepreședintelui PER, Mirică Dimitrescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.