Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PER cere USR să explice public amendamentele care nu sunt in interesul cetatenilor si de ce le-au propus

PER

Partidul Ecologist Român amenează comportamentul USR și cere explicații privind amendamentele care nu sunt in interesul cetățenilor  și de ce le-au propus.

„Având in vedere afirmațiile ministrului Cîțu de ieri, cum ca “Amendamentele USR, în mare parte au fost aprobate, chiar dacă unele dintre ele nu au fost în interesul cetățeanului, le-am aprobat și pe acelea, nu vreau să intru în detalii (...)”, Partidul Ecologist Român cere celor de la USR explicatii imediate asupra modului in care USR inseală românii, promovând politici de grup bazate pe interese obscure, altele decat ale cetăteanului roman!

PER cere sesizarea institutiilor statului asupra faptului ca Legea Bugetului a devenit un mijloc de satisfacere a clientelei politice si nu a intereselor românilor. De asemenea, useristii să explice public, care sunt concret, amendamentele pe care le-a probat Cîțu si despre care declara ca nu sunt in interesul cetatenilor.

“Sa aratam cu degetul catre cei care pacalesc electoratul, facand o altfel de politică” părea sa fie deviza usristilor dar se vede bine ca in realitate, sunt mai rai și mai periculoși decât vechile partide. Din afirmațiile lui Florin Cițu se poate intelege și faptul ca useristii promovează șantajul la nivelul comisiilor, Parlament și in Consiliile Locale.”

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.