Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Per Johansson: Va fi foarte dificil cu Ferencvaros, dar fetele noastre au mai multă

www.digisport.ro
CSM Bucuresti handbal

Antrenorul suedez al echipei de handbal feminin CSM București, Per Johansson, a declarat, miercuri, într-o conferință de presă, că partida cu Ferencvaros Budapesta din Liga Campionilor va fi una dificilă, dar afirmă că elevele sale au mai multă experiență și pot obține calificarea în Final Four.

"Ne pregătim intens pentru partida de vineri, folosim fiecare minut, fiecare oră... avem multe antrenamente și multe ședințe tactice, iar fetele au fost până acum foarte dedicate. Este un timp scurt pentru mine pentru a pregăti acest meci, dar am vorbit și ne antrenăm mult și sper să fie suficient. Pentru mine este un meci palpitant pentru că nu am așa de mult timp la dispoziție, dar sunt mulțumit de felul în care a răspuns echipa la antrenamente. Nu am schimbat multe, însă încercăm să le facem pe fete să respecte reguli simple în ceea ce privește ofensiva și atacul pentru a ne îmbunătăți jocul. Încerc să păstrez lucrurile bune la echipă și să renunț la cele care nu fac bine. Toată lumea știe că va fi foarte dificil împotriva celor de la Ferencvaros, dar fetele noastre au experiență atât la nivel de club, cât și la nivel de echipe naționale, așa că sunt pregătite pentru un astfel de meci important", a spus suedezul, conform Agerpres.

Noul tehnician al formației bucureștene a menționat că vrea mai multă disciplină, forță și pasiune în joc din partea jucătoarelor sale. "La acest nivel în handbal nu mai poți surprinde adversarii. Așa că surpriza trebuie să fie o structură mai clară în joc, mai multă disciplină, mai multă forță și pasiune. Jucăm împotriva celor de la Ferencvaros, dar în cele din urmă depinde doar de noi. Nu ține de adversar, ține doar de noi. Am în echipă puncte forte și poate și puncte mai slabe, dar lucrez cu materialul pe care îl am și nu mă uit în trecut. Este o dublă cu Ferencvaros, atât, și suntem pregătiți să jucăm. Ferencvaros se află într-o formă bună, handbalistele lor au prins încredere după ultimele rezultate. Asta nu înseamnă că ne sperie, este pur și simplu o constatare. Au jucătoare bune, sunt în formă, dar nu au fost până acum în Final Four, iar noi am fost. Așa că vom vedea dacă vor rezista presiunii", a adăugat Johansson.

Per Johansson, numit zilele trecute în locul antrenorului Aurel Roșca, a explicat că a acceptat oferta grupării bucureștene pentru că CSM este una dintre cele mai bune echipe de club din lume. "Am ales CSM București pentru că este una dintre cele mai bune echipe din lume, iar mie mi-a lipsit handbalul de acest nivel fiind în ultimul timp angrenat la echipa națională. Așa că atunci când a apărut această șansă nu am putut să refuz. Este o provocare și o plăcere să lucrez cu cele mai bune jucătoare din lume și încerc să mișc lucrurile în direcția potrivită. Am găsit aici handbaliste foarte motivate să repete performanța de anul trecut (n.r. — câștigarea Ligii Campionilor)", a precizat tehnicianul suedez.

Echipa de handbal feminin CSM București întâlnește, vineri, de la ora 20,00, în Sala Polivalentă din Capitală, formația Ferencvaros Budapesta, într-o partidă contând pentru prima manșă a sferturilor de finală ale Ligii Campionilor. Returul este programat în 15 aprilie, la Budapesta.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.