Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PER: Soluția este în mâna opoziției

per.ro
sigla PER - Partidul Ecologist Roman

”Valurile de proteste anunțate nu vor rezolva nimic pentru că un Parlament se poate schimba doar prin vot. Și aici mă refer la majoritatea parlamentară care se      preocupă să facă legile. Dragnea este, după cum știm, imun la aceste acțiuni.

Soluția pe care o văd în acest moment este ca toți parlamentarii din opoziție să își dea demisia, după care ar urma dizolvarea Parlamentului și declanșarea alegerilor în acest sens. Dacă au sânge în instalație. Dar, cum fiecare “opozant” ține cu dintii de scaun și privilegii, deși își cunoaște rolul decorativ pe holurile Parlamentului, mă îndoiesc că se va întâmpla. Din păcate, cea mai mare parte din ei nu a depășit stadiul de gloată și nu și-a înțeles calitatea de demnitar. Instigă la ura, proteste și dezbinare. Armele demnitarilor trebuie să fie democratice.

Cu toate acestea, este dreptul românilor  să protesteze.

Lupta lui Dragnea cu Justiția, trebuie dusă la el pe “prispa” din Alexandria, iar România trebuie să meargă mai departe. Nu trebuie să declanșăm un război civil din cauza declarațiilor unui condamnat. Justiția își va face treaba.

Având în vedere situația actuală, Partidul Ecologist Român (P.E.R) îndeamnă toate instituțiile Statului să ia de urgență măsurile care se impun pentru instaurarea unui climat de ordine și disciplină, care să asigure bunul mers al țării.”, se spune în comunicatul remis presei de Dănuț Pop, președintele PER.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.