Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PER vrea o lege care să clarifice dreptul ONG-urilor de a implementa proiecte strategice care țin de siguranța națională

per.ro
sigla PER - Partidul Ecologist Roman

Partidul Ecologist Român susține ideea că este necesară o lege care să clarifice dreptul ONG-urilor de a interveni în implementarea și finalizarea proiectelor strategice și care țin de siguranță națională.

"ONG-urile sunt gardienii din partea societății civile care ar trebui să aibă libertatea de manifestare pâna la a nu împiedica proiecte utile și necesare României și românilor, mai ales pe timp de criză, indiferent de natura sa.

Sunt deja multe cazuri la care să ne raportăm, dar trebuie clarificat că ecologistii nu militează pentru regres! Nu în numele ecologiei trebuiesc oprite autostrăzi, nu în numele ecologiei trebuiesc oprite termocentrale, sau impiedicarea construirii microhidrocentralelor, în timp ce alte state europene au cu sutele si cu miile de foarte multi ani, ca sa nu mai vorbim de termocentrale pe cărbuni.

Să nu uităm episodul cel mai recent cu

cea mai importantă carieră minieră din cadrul Complexului Energetic Oltenia (CEO), Roşia, care asigură cărbunele necesar pentru funcţionarea termocentralei Rovinari și niste personaje dornice de senzațional care au cerut închiderea ei, fără să se gândească la cetățeni. Unele ONGuri au agende speciale, fiind finantate din țară și din străinătate. De multe ori, rolul lor a fost să blocheze! Meseria lor este de ONGist la datorie! Nu știm față de cine! ????PER condamnă astfel de atitudini față de dezvoltarea România, la fel cum condamnă și unii politicieni care nu au făcut mai nimic reprezentativ la guvernare, în trecut!

Combinația nocivă dintre un OnGist de meserie și un demnitar ignorant, ține România pe loc. Dacă pe politicienii neserioși și neperformanți putem alege să nu îi mai votăm, și ONGurilor le-ar trebui sancțiuni și restrângerea libertaților de acțiune în instanță.

Cerem din nou ca statul român să facă publice ONGurile care au procese cu statul si impiedică implementarea unor proiecte elementare în dezvoltarea țării sau necesare în criza pe care o traversăm.

Si ca să fie clar, societatea civilă autentică nu este reprezentată de lătraii dresați anti- românește. Ei nu au legătură cu PER!", anunță partidul, într-un comunicat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.