Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Percheziții de AMPLOARE în două județe: Funcționarii unei primării, acuzați de corupție / UPDATE

observatorulph.ro
perchezitii

UPDATE: Locuinţa primarului comunei Iclănzel, Ionuţ Ciprian Sand, şi a contabilei Primăriei au fost percheziţionate luni în cadrul acţiunii derulate pe raza judeţelor Mureş şi Olt, într-un dosar de corupţie. 

Primarul comunei Iclănzel, Ionuţ Ciprian Sand, a declarat luni, pentru AGERPRES, că a fost întrebat de procuror şi ofiţerii DGA dacă deţine acasă documente referitoare la o serie de achiziţii publice, însă nu i s-a spus despre ce anume este vorba. 

'Au percheziţionat locuinţa mea şi a contabilei. Ştiu doar că este vorba despre ceva contracte de achiziţii, însă nu mi s-a spus despre care anume. Eu bănuiesc că este vorba despre contracte semnate în mare parte de mine, dar şi de către fostul primar. Mai multe nu mi s-au spus. De la Primărie au ridicat o serie de documente şi dosare cu privire la lucrări aflate în execuţie', a afirmat Ionuţ Ciprian Sand. 

*

Procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Mureş, împreună cu ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie (D.G.A.) - Serviciul Judeţean Anticorupţie (S.J.A.) Mureş, efectuează luni nouă percheziţii pe raza judeţelor Mureş şi Olt, într-un dosar de corupţie.

Potrivit unui comunicat de presă al Direcţiei Generale Anticorupţie, remis AGERPRES, percheziţiile în cauză se desfăşoară pentru alcătuirea materialului probator într-un dosar penal privind fapte de corupţie săvârşite de funcţionari ai primăriei Iclănzel, judeţul Mureş.

Citește și: Vasile Blaga, despre banii găsiți în mașina sa: 'Tâmpenie'

Comunicatul precizează că la percheziții participă ofiţeri D.G.A. din cadrul Serviciilor Judeţene Alba, Olt, Sibiu, precum şi lucrători ai Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (I.P.J.) Mureş - SICE şi ai Inspectoratului Judeţean de Jandarmi (I.J.J.) Mureş.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.