Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Percheziții de amploare la Lugoj: Polițiștii au găsit un adevărat arsenal de arme albe

observatorulph.ro
perchezitii

Un adevărat arsenal de arme albe şi sticle incendiare, precum şi un pistol cu muniţie au fost ridicate de poliţiştii timişeni duminică, în urma unor percheziţii efectuate în Lugoj la domiciliile unor persoane provenind din două familii de romi aflate într-o stare conflictuală, a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Timiş, Ionuţ Bocancea. 

El a precizat că în urma celor patru percheziţii efectuate duminică dimineaţa au fost ridicate 9 arme albe (opt săbii, şapte cuţite şi patru topoare), 22 de sticle incendiare, un pistol şi 13 cartuşe.

Schimbări MAJORE pentru toți șoferii, începând cu luna mai: Care este cea mai mare surpriză


Potrivit purtătorului de cuvânt, 35 de persoane, cu vârste între 16 şi 60 de ani, au fost conduse la sediul Poliţiei Municipiului Lugoj pentru audieri, faţă de acestea urmând a fi dispuse măsuri legale.

SENZAȚIE în BOX: Ucraineanul Vladimir Kliciko a pierdut prin KO titlurile IBF, WBA, IBO/ VIDEO


El a menţionat că percheziţiile au vizat probarea şi documentarea activităţii infracţionale a mai multor persoane rome aflate într-o stare conflictuală. 

Ionuţ Bocancea a spus că la acţiune au participat şi luptătorii Serviciului pentru Acţiuni Speciale, jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile "Glad Voievod" Timişoara şi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Timiş. 

Poliţiştii continuă cercetările, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Lugoj, a mai adăugat reprezentantul IPJ Timiş.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.