Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Percheziții de AMPLOARE la un cunoscut spital din Capitală

Ultima Ora breaking news

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul București, alături de ofițerii DGA au descins din nou, în această dimineață, la Spitalul „Marie Curie”, în dosarul medicului Gheorghe Burnei, în care este suspectat de luare de mită și efectuare de experimente neautorizate pe copii, relatează Realitatea Tv. Anchetatorii caută noi dovezi!

România, condamnată la CEDO din cauza DNA

Medicul Gheorghe Burnei de la Spitalul "Marie Curie" se află în arest la domiciliu pe o perioadă de 30 de zile.

Decizia de duminică a Tribunalului București nu este definitivă.

Ofițerii DGA și procurorii de la Parchetul Capitalei au efectuat sâmbătă percheziții la domiciliul medicului Gheorghe Burnei și la Spitalul "Marie Curie", într-un dosar în care sunt vizate fapte de corupție.

ȘOC în PNL: un lider greu al partidului NU prinde Senatul

La spital, anchetatorii au pus sechestru pe cabinetul medicului, iar doi colegi ai lui Burnei au fost audiați în calitate de martori. Gheorghe Burnei a fost reținut sâmbătă noaptea pentru 24 de ore.

Procurorii susțin că acest dosar a fost deschis în data de 28 septembrie, ca urmare a unui denunț, și vizează săvârșirea a 17 fapte de corupție, comise în perioada octombrie — noiembrie.

Într-un articol publicat recent de Casa Jurnalistului se relatează cazul unei fete, Amira, care a fost operată în urmă cu 18 ani de medicul Burnei, pentru luxație congenitală la șold. Fata a fost supusă în total la 11 intervenții chirurgicale, fiindu-i implantat un dispozitiv ceramic, care nu era omologat. Operațiile nu au reușit însă, iar fata este acum imobilizată la pat.

Gheorghe Burnei este șeful clinicii de ortopedie de la Spitalul "Marie Curie" și profesor la Catedra de Chirurgie și Ortopedie Pediatrică a UMF "Carol Davila" din București.

În CV-ul postat pe site-ul UMF "Carol Davila", Gheorghe Burnei arată că a efectuat 6 intervenții chirurgicale în premieră mondială, 22 intervenții în premieră națională, 56 intervenții în premieră la Spitalul "Marie Curie" și un total de 12.500 de intervenții chirurgicale

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.