Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Percheziții de amploare la un spital din Capitală

marie curie spital

Noi percheziții au loc marți la Spitalul "Marie Curie” din Capitală, la secția de Ortopedie, în dosarul în care chirurgul ortoped Gheorghe Burnei este acuzat de luare de mită şi suspectat de experimente neautorizate pe copii. Procurorii caută noi dovezi împotriva medicului Burnei, informează Antena3.

Procurorii Parchetului Tribunalului Bucureşti au cerut instanţei arestarea preventivă a acestuia, însă instanța a dispus plasarea chirurgului în arest la domiciliu. Decizia nu este definitivă și a fost deja contestată la Curtea de Apel Bucureşti.

SURSE - Scandal MONSTRU la PNL: se joacă cu DEMISIILE pe masă

Medicul Gheorghe Burnei a fost prezent astăzi la Curtea de Apel, unde judecătorii au rămas în pronunțare privind cererea sa de ridicare a măsurii de arest la domiciliu.

La ieșire din sală, avocatul medicului, Cristian Ene a declarat în fața presei:

Atacatorul din Berlin ar fi ajuns în Germania pe ruta BALCANICĂ (surse)

„Peste 20 de mii de operații în care pacienții au fost foarte mulțumiți, dar de asemenea pot apărea și incidente postoperatorii. Mai este o situație, trebuie să fim cu toții corecți și societatea românească trebuie să înțeleagă că mentalitatea de a dărui o cafea sau o icoană unui medic, iar medicul să le ia poate duce la acuzația de luare de mită. Trebuie să se schimbe această mentalitate, nici pacientul să nu mai ofere. Nu a făcut experimente pe niciun pacient. A tratat.”

Procurorii au susținut în referatul de arestare preventivă că medicul a mascat mita cerută de la părinți în contracte de donații, că pe unii copii i-a supus unor operații pentru afecțiuni inexistente și că familia sa a beneficiat de deplasări în străinătate plătite de firma care îi furniza protezele neomologate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.