Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE - Scandal MONSTRU la PNL: se joacă cu DEMISIILE pe masă

pnl campeanu

Repornirea Cooperativei în PNL a născut un scandal nostru în interiorul partidului. După ce mai mulți lideri vechi ai PNL și-au negociat cu PSD funcțiile de conducerea în Cameră și Senat, restul parlamentarilor PNL au sărit la gâtul acestora.

Citește mai multe detalii AICI

În cadrul unei ședințe care a avut loc, în această dimineață, mai mulți parlamentari PNL au sărit la gâtul secretarului general Marian Petrache, dar și a lui Mihai Voicu, considerat a fi emineța cenușie care a negociat cu PSD. De altfel, Mihai Voicu a putut fi zărit ieșind din birourile liderilor PSD, în cursul zilei de ieri.

Citește și: Ultima variantă: cine este propunerea de premier a PSD (presă)

Cei mai vocali dintre parlamentarii PNL au fost Florin Roman și Ben Oni Ardelean, care le-au reproșat lui Marian Petrache și restului membrilor Coooperativei că s-au înțeles cu PSD și că își păstrează toate funcțiile de conducere pentru ei. Parlamentarii PNL sunt nemulțumiți că o parte oamenilor vechi din partid și-au negociat funcțiile și doreau să-i pună pe restul în fața faptului împlinit.

Ședința liberalilor a devenit furtunoasă, iar secretarul general Marian Petrache a amenințat că demisionează din această funcție. ”Văd că partidul are nevoie de un lider de necontestat. Ori dacă eu nu îndeplinesc criteriile, îmi depun mandatul”, le-a spus Petrache colegilor din PNL.

În replică, parlamentarii PNL au amenințat că vor pleca spre alte partide, dacă așa sunt tratați în interiorul partidului.

O ședință decisivă va avea loc, astăzi, la ora 16.00. Parlamentarii PNL solicită vot deschis în grupurile de la Senat și Cameră pentru a decide cine va ocupa funcțiile care revin PNL în Parlament.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.