Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PERCHEZIȚII în București și patru județe. Statul, înșelat cu lingouri de aluminiu

politia mascati

În această dimineaţă, poliţiştii din Olt efectuează 20 de percheziţii în municipiul București și în 4 județe, într-un dosar în care se fac cercetări pentruevaziune fiscală, prin care s-ar fi cauzat bugetului de stat un prejudiciu de peste 7.000.000 de lei.

Miercuri, 11 mai, poliţiştii de investigare a criminalităţii economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt efectuează 20 de percheziţii domiciliare, în municipiul București și județele Olt, Dolj, Ilfov și Brașov.

Activitatățile se desfășoară într-un dosar penal în care se fac cercetări pentru comiterea infracțiunii de evaziune fiscală, prin care s-ar fi cauzat bugetului de stat un prejudiciu de peste 7.000.000 de lei.

Din cercetări a reieșit că, administratorul unei societăți comerciale ar fi evidenţiat în contabilitate achiziții fictive de lingouri de aluminiu de la firme de tip ,,fantomă” și nu ar fi înregistrat, în întregime, veniturile obţinute.

La acțiune participă și polițiști din cadrul Poliției Capitalei și din cadrul inspectoratelor de poliție județene Dolj, Ilfov și Brașov, precum și jandarmi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.