Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Percheziții în cazul jurnalistului saudit ucis: Verificările au loc la o vilă luxoasă situată la 100 kilometri de centrul Istanbulului

middleeasteye.net
Jamal Khashoggi

Poliţia turcă a efectuat luni o percheziţie la o vilă din provincia Yalova (nord-vest). Potrivit presei turce, percheziţia are legătură cu ancheta privind asasinarea ziaristului saudit Jamal Khashoggi la consulatul ţării sale din Istanbul, transmit Reuters şi EFE, potrivit Agerpres.

Vila la care s-a desfăşurat percheziţia este situată în localitatea Samanli din districtul Termal, a menţionat agenţia Anadolu, dar nu există deocamdată alte detalii. Conform cotidianului Hurriyet, proprietatea luxoasă se află la circa 100 km de centrul Istanbulului.

Citeste si Mesajul Jandarmeriei Române pentru cei care vor să protesteze la Parada de 1 Decembrie: Se descalifică ca oameni, ca cetățeni și ca români

Autorităţile turce au mai efectuat până acum inspecţii la consulatul regatului saudit, precum şi la reşedinţa consulului general din Istanbul, în cadrul anchetei privind moartea jurnalistului disident ucis în consulatul saudit din Istanbul la 2 octombrie, într-o operaţiune despre care preşedintele turc Recep Tayyip Erdogan a spus că a fost ordonată de la cel mai înalt nivel al conducerii saudite. După ce a oferit numeroase explicaţii contradictorii, autorităţile saudite au afirmat acum două săptămâni că Jamal Khashoggi a fost ucis în consulat în cursul unei "operaţiuni neautorizate" de Riad, iar trupul său a fost dezmembrat după ce negocierile pentru a-l determina să se întoarcă în Arabia Saudită au eşuat.

Anchetatorii turci şi-au extins cercetările în Yalova şi într-o pădure de la periferia Istanbulului pentru a găsi trupul jurnalistului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.