Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Percheziții în Prahova - Trei persoane au fost reţinute pentru tâlhărie calificată

www.cyd.ro
mascați, percheziții

Trei persoane au fost reţinute pentru tâlhărie calificată, în urma unor percheziţii făcute de poliţiştii din Prahova, la Ploieşti. Cei trei sunt suspectaţi că au intrat, noaptea, într-un imobil unde se aflau trei persoane, furând o sumă de bani de la una dintre acestea. Prejudiciu este estimat la 14.000 de lei, potrivit news.ro

Poliţiştii de la Serviciul de Investigaţii Criminale al Poliţiei Prahova au făcut, joi, trei percheziţii în Ploieşti, la domiciliile unor persoane bănuite de tâlhărie calificată, fiind puse în executare trei mandate de aducere.
"Din cercetări a rezultat faptul că, în noaptea de 3/4 octombrie a.c., persoanele bănuite ar fi pătruns într-un imobil situat pe raza localităţii Boldeşti-Scăieni, în interiorul căruia se aflau trei persoane, iar de la una dintre acestea ar fi sustras o sumă de bani", arată Poliţia Judeţeană Prahova.
Prejudiciul cauzat prin activitatea infracţională este estimat la 14.000 de lei.
În urma acestor percheziţii, trei persoane au fost reţinute pentru 24 de ore, urmând ca vineri să fie prezentate instanţei de judecată, cu propunere de arestare preventivă.
La percheziţii au participat şi lucrători din cadrul Serviciului Acţiuni Speciale Prahova, precum şi jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi “Matei Basarab” Ploieşti.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.