Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Percheziții la Caracal în cazul fetelor dispărute - Principalul suspect, un bărbat de 65 de ani

breaking news

La ora transmiterii acestei știri au loc percheziții în Caracal în cazul fetelor dispărute. Un bărbat de 65 de ani este principalul suspect. El le-ar fi luat pe cele două fete la ocazie.

Poliţiştii, susţin surse din anchetă, ar fi găsit rămăşiţe ale celor două adolescente, în casa unui mecanic auto din Caracal.

UPDATE 11.21 Mediafax - Procurorii și polițiștii fac, vineri, trei percheziții în cazul unei tinere din Dobrosloveni care a dispărut, ultima oară fiind văzută în Caracal în timp ce urca într-o mașină. Conducerea Poliției a dispus trimiterea în Olt a unei echipe mixte.

Reprezentanții Poliției Olt au declarat, corespondentului MEDIAFAX, că polițiștii, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, fac, vineri, trei percheziții în Caracal, în cazul unei fete date dispărute.

„Cercetările se fac pentru săvârșirea infracțiunii de lipsire de liberate. Mama fetei ne-a anunțat joi dispariția, a spus că nu s-a mai întors acasă”, au spus sursele citate.

Tânăra, de 15 ani, ar fi fost văzută ultima oară în Caracal, când se urca într-o mașină.

Surse din rândul anchetatorilor au menționat că la una dintre adresele la care a avut loc o descindere, vineri, s-ar fi ajuns după datele GPS de pe telefonul fetei.

La rândul lor, reprezentanții Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt au afirmat că acest dosar este înregistrat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Caracal, iar în urma perchezițiilor, în funcție de ce se va găsi, dosarul va fi declinat sau nu.

Oamenii legii verifică dacă acest caz are legătură și cu o altă dispariție înregistrată în Olt, în aceeași zonă.

Conducerea Poliției Române a dispus trimiterea unei echipe mixte de specialiști din cadrul Direcției de Investigații Criminale și Institutului Național de Criminalistică, pentru a sprijini cercetările desfășurate cu privire la cazul de la Caracal, au transmis reprezentanții IGPR.

Pe Facebook circulă informația potrivit căreia la una dintre adresele percheziționate s-ar fi găsit corpurile celor două adolescente.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.