Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Percheziții la persoane bănuite de furt prin metoda 'pomana': Prejudiciul este estimat la 100.000 lei

www.antena3.ro
poliție, crimă, accident

Polițiștii din Prahova fac, joi dimineata, 8 perchezitii la persoane banuite de furt, urmând ca 7 dintre ele sa fie duse la audieri. Prin activitatea infracțională, ar fi fost cauzat un prejudiciu de aproximativ 100.000 de lei.

"La data de 1 noiembrie a.c., polițiști ai Inspectoratului de Poliţie Judeţean Prahova efectuează 8 percheziții, la persoane bănuite de săvârșirea unor furturi prin ,,metoda pomana”.

Din cercetări a rezultat că, în perioada august - octombrie a.c., persoanele în cauză, sub pretextul că intenționează să ofere bunuri în memoria unei persoane decedate, ar fi solicitat accesul în mai multe locuințe.

După ce ar fi reușit să pătrundă înăuntru, acestea ar fi oferit și o sumă de bani cu același titlu, însă ar fi înmânat persoanelor vătămate o bancnotă de valoare mare, solicitând un rest de bani, pentru a identifica locul unde sunt ținuți banii în locuințe.

Ulterior, ar fi creat un pretext pentru a distrage atenția persoanelor vătămate, una dintre persoanele bănuite reușind să sustragă restul de bani", potrivit politistilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.