Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Percheziții la un club de fotbal din Liga I și la o primărie

mascati1

Procurorii și polițiștii au dechis miercuri dimineața la sediul clubului de fotbat de primă ligă Concordia Chiajna, dar și la Primăria Chiajna și la domiciliul unor persoane apropiate de club.

În cauză există suspiciuni de finanțare ilegală a clubului de fotbal de către administrația locală din comuna ilfoveană.

Au fost emise șase mandate de percheziție și 11 mandate de aducere. Prejudiciul este estimat la 35 de milioane de lei.

UPDATE: La această oră, polițiștii ilfoveni, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Ilfov, efectuează şase percheziții la la sediul unei instituții și la un club sportiv, din localitatea Chiajna, precum și la domiciliile a patru persoane, care prin activitatea infracțională ar fi produs un prejudiciu de 35 de milioane de lei.

În fapt, în perioada 2011-2015, principalul suspect ar fi efectuat cheltuieli și sponsorizări din conturile instituției către clubul sportiv, fără a îndeplini procedurile legale. De asemenea, în calitate de reprezentant al clubului sportiv, ar fi cedat administrarea unei unități hoteliere aparținând clubului, către o altă persoană, care, la rândul său, prin intermediul a două societăți tip fantomă, nu ar fi declarat activitățile comerciale desfășurate către organele fiscale.

11 persoane urmează a fi conduse la sediul Inspectoratului de Poliție Ilfov pentru audieri.

Potrivit unor surse, perchezițiile se fac și la domiciliile primarului, administratorului clubului, unui consilier local și ale altor funcționari publici.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.