Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Percheziţie la domiciliul unui bărbat de 41 de ani, din Craiova, bănuit că ar fi hărţuit două femei

Poliţişti ai Secţiei 5 Poliţie Craiova au efectuat o percheziţie la domiciliul unui bărbat de 41 de ani bănuit că, în perioada 2019-2020, ar fi hărţuit două femei, creându-le acestora o stare de teamă, prin transmiterea de mesaje în mediul online şi postarea unor bilete pe autoturismul uneia dintre ele.

"Poliţiştii Secţiei 5 Poliţie Craiova au efectuat o percheziţie la domiciliul unui bărbat de 41 de ani, din Craiova, bănuit de comiterea infracţiunilor de hărţuire, unde au fost găsite anumite obiecte vestimentare pentru femei. De asemenea, de la domiciliul bărbatului, poliţiştii au ridicat în vederea continuării cercetărilor două laptopuri, patru telefoane mobile şi mai multe înscrisuri cu diferite mesaje", a informat IPJ Dolj într-un comunicat de presă, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Specialiștii ISU dau de PĂMÂNT cu Lucian Bode după TRAGEDIA de la Constanța: Saltelele pneumatice NU pot fi folosite în misiuni de salvare

Într-una din situaţii, mesajele erau transmise în mediul online de pe un cont fals iar în cea de-a doua situaţie, prin afişarea unor bilete pe autoturismul persoanei vătămate. În această cauză, poliţiştii au întocmit dosare penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de hărţuire, cercetările fiind continuate pentru identificarea autorilor şi tragerea acestora la răspundere penală.

IPJ Dolj pecizează că fapta celui care, în mod repetat, urmăreşte, fără drept sau fără un interes legitim, o persoană ori îi supraveghează locuinţa, locul de muncă sau alte locuri frecventate de către aceasta, cauzându-i astfel o stare de temere, precum şi efectuarea de apeluri telefonice sau comunicări prin mijloace de transmitere la distanţă, care, prin frecvenţă sau conţinut, îi cauzează o temere unei persoane, constituie infracţiune. În acest caz, acţiunea penală se pune în mişcare la plângerea prealabilă a persoanei vătămate. Poliţiştii recomandă tuturor victimelor infracţiunii de hărţuire să sesizeze imediat organele de poliţie pentru a fi efectuate cercetări şi dispuse măsurile legale care se impun.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.