Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Percheziții ale Poliției la oameni care au furat cantități impresionante de țigări din magazine

perchezitii politie

Trei percheziţii sunt efectuate marţi dimineaţa în municipiile Alba Iulia şi Blaj, la persoane bănuite de furt calificat şi care ar fi sustras, în principal, ţigarete în valoare de zeci de mii de lei.

"În această dimineaţă, poliţiştii din Alba Iulia, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, efectuează 3 percheziţii, în Blaj şi Alba Iulia, la persoane bănuite de furt calificat. Din cercetări a reieşit că, în luna octombrie 2022, doi bărbaţi, din Alba Iulia şi Blaj, ar fi pătruns, prin efracţie, în două societăţi comerciale din municipiul Alba Iulia, de unde ar fi sustras, în principal, ţigarete, în valoare de aproximativ 40.000 de lei", se menţionează într-un comunicat transmis de către Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Alba, informează Agerpres. 

Cei doi bărbaţi vor fi conduşi, potrivit sursei citate, la sediul Poliţiei Municipiului Alba Iulia, pentru audieri şi dispunerea măsurilor legale.

Acţiunea beneficiază de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.

La activităţi participă şi luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale şi poliţişti ai Serviciului Criminalistic din cadrul IPJ Alba, precum şi poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Blaj.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.