Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Percheziţii cu voie de la CSM: Procuror, verificat de DNA în maşină şi în buzunare

DNA

În şedinţa de miercuri, 24 iunie 2015, Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a încuviinţat, cu privire la magistratul Eva Emilian, procuror în cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi, percheziţia domiciliară la imobilul unde locuieşte efectiv, la biroul unde îşi desfăşoară activitatea din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi, corporală şi a autoturismului personal.

Vezi şi: Procurorul care l-a anchetat pe Voiculescu, 'călcat' de DNA

Potrivit unui comunicat al CSM, hotărârea Secţiei pentru procurori a C.S.M. a fost luată în baza art. 42 alin (2) din Legea nr. 317/2004 privind Consiliul Superior al Magistraturii, republicată cu modificările şi completările ulterioare şi art. 95 alin. (1) din Legea nr. 303/2004 privind statutul judecătorilor şi procurorilor, republicată cu modificările şi completările ulterioare.

Solicitarea a fost prezentată Secţiei pentru procurori a Consiliului de către Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie - Direcţia Naţională Anticorupţie – Secţia de combatere a corupţiei.

Vezi şi: DNA: Procurorul lui Voiculescu făcea comerţ cu tablouri

Emilian Eva (fost procuror DNA structura centrală, actualmente la Parchetul de pe lângă Tribunalul Iaşi) este cel care a instrumentat dosarul "Telepatia" şi l-a trimis în judecată pe Dan Voiculescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.