Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Percheziţii de amploare ale poliţiei într-un dosar de tâlhărie calificată

www.cyd.ro
mascați, percheziții

Poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, au pus în aplicare patru mandate de percheziţie domiciliară în municipiul Bucureşti şi 5 mandate de aducere, într-un dosar privind săvârşirea unei infracţiuni de tâlhărie calificată, comisă într-o locuinţă din sectorul 5, de către persoane ce aveau asupra lor arme de foc.

Potrivit DGPMB, la data de 22 septembrie a.c. prin apel 112, un tânăr de 29 de ani, a sesizat că în jurul orei 0.30 la uşa locuinţei a ciocănit un tânăr, iar în momentul în care a deschis uşa pe lângă acesta au pătruns în locuinţă alte persoane, ce aveau feţele acoperite, iar două dintre acestea erau înarmate. Victima a fost lovită în zona capului, iar în mai puţin de un minut cei în cauză au părăsit locuinţa, ulterior persoana vătămată constatând lipsa unei sume de aproximativ 1.000 de lei, ce se afla într-o carte deschisă aflată pe mobilierul din living.

După audierea părţii vătămate şi efectuarea cercetării locului faptei, Serviciul Investigaţii Criminale, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, a demarat cercetările în vederea identificării făptuitorilor şi pentru recuperarea prejudiciului.

În urma activităţilor desfăşurate au fost identificaţi tinerii implicaţi în săvârşirea faptei, iar după finalizarea percheziţiilor au fost conduşi pentru audieri la sediul Poliţiei Capitalei - Serviciul Investigaţii Criminale. Totodată, în urma percheziţiilor a fost identificată şi ridicată o armă neletală, fără acte de provenienţă sau autorizaţie legală. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiuni de tâlhărie calificată, cu patru tineri în stare de reţinere, urmând a fi prezentaţi magistraţilor, totodată fiind efectuate verificări pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a acestora, conform Agerpres. Acţiunea beneficiază de sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.