Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Percheziţii de amploare ale poliţiei: Suspectul a scăpat după o urmărire ca-n filme

www.cyd.ro
mascați, percheziții

Poliţiştii Serviciului pentru Prevenirea şi Combaterea Migraţiei Ilegale şi Infracţionalităţii Transfrontaliere, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanţa, au descoperit peste 7.000 de pachete de ţigări de contrabandă la doi cetăţeni români, informează un comunicat de presă transmis miercuri de Garda de Coastă. Potrivit sursei citate, în urma activităţilor informativ-operative, poliţiştii Serviciului Prevenirea şi Combaterea Migraţiei Ilegale şi Infracţionalităţii Transfrontaliere, din cadrul Gărzii de Coastă, au depistat doi cetăţeni români, A. C. şi G. N., în timp ce desfăşurau activităţi de comercializare a produselor din tutun pe o stradă din municipiul Constanţa, conform Agerpres.

Citește și: Rareș Bogdan, atac devastator la adresa PSD după 'explozia' indicelui Robor: 'Imbecilii absoluţi, pericole reale pentru ţara aceasta'

"La intervenţia poliţiştilor, unul dintre bărbaţi, A.C., în vârstă de 46 de ani, a demarat în viteză pe străzile din zonă, la bordul autoturismului, fără a se supune somaţiilor, acesta abandonând autovehiculul, ulterior, pe o stră lăturalnică. În urma verificării autoturismului, ce aparţinea cetăţeanului român, G. N, în vârstă de 62 de ani, poliţiştii au descoperit în portbagaj 1.000 de pachete cu ţigări de contrabandă, marca Marble" - precizează comunicatul Gărzii de Coastă.

Citește și: Imagini FABULOASE: Simona Halep a uimit pe toată lumea – aşa nu ai mai văzut-o niciodată

Ulterior, în urma unor percheziţii efectuate la patru adrese ale suspectului A.C., poliţiştii de frontieră au ridicat în vederea confiscării cantitatea totală de 7.132 pachete cu ţigări de contrabandă, mărcile Ashima şi Marble, în valoare de aproximativ 71.320 lei şi au fost indisponibilizate trei autoturisme, mărcile Volkswagen Passat, Hyundai Accent şi Volkswagen Golf. "Cercetările sunt continuate sub coordonarea procurorului învestit din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanţa, la finalizare urmând a fi luate măsurile legale ce se impun" - precizează comunicatul Gărzii de Coastă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.