Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rareș Bogdan, atac devastator la adresa PSD după 'explozia' indicelui Robor: 'Imbecilii absoluţi, pericole reale pentru ţara aceasta'

www.realitatea.net
Rareș Bogdan

Rareș Bogdan a răbufnit, criticând dur PSD după ce indicele ROBOR a explodat din nou şi i-a lovit din nou pe românii cu credite în lei.

"Nenorociții ăştia din PSD au luat ţara acum 1 an şi 4 luni cu un ROBOR de 0,6 şi au reusit “performanța” să îl aducă la 2,2 şi este în creștere! Imbecilii absoluţi, pericole reale pentru ţara aceasta, au luat inflația la 0,7 şi au dus-o la 5,1 şi este în creștere! Ticăloşi absoluţi. Plus au crescut preţul la utilități şi la carburanți! Plus cursul Euro este ţinut cu infuzie zilnică de bani pe piaţă din partea BNR pentru a nu exploda la peste 5 lei! Nenorociţii!", a declarat revoltat Rareş Bogdan, conform Realitatea.net.

Citește și: Cunoscut jurnalist, atac furibund la adresa PSD, după propunerea lui Băsescu privind alegerile: 'Până atunci oricum România e a lui Liviu Dragnea'

Indicele Robor la 3 luni, în funcţie de care sunt calculate dobânzile la majoritatea creditelor în lei, a crescut la 2,28%, cel mai mare nivel din 27 octombrie 2014, potrivit datelor publicate marţi de Banca Naţională a României (BNR). Robor la 3 luni este indicatorul principal în funcţie de care se calculează dobânzile variabile la creditele în lei.

Luni, indicele a crescut la 2,22%. Nivelul anunţat marţi, de 2,28%, este cel mai mare din 27 octombrie 2014, când a fost 2,33%.

Totodată, indicele Robor la 6 luni a crescut marţi la 2,52%, cel mai mare nivel din 28 octombrie 2014, când a fost 2,54%. Banca Naţională a României (BNR) a decis, miercuri 4 aprilie, menţinerea ratei dobânzii de politică monetară la nivelul de 2,25% pe an.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.