Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Percheziții de amploare: au făcut scandal și au lovit o polițistă. Acum s-au trezit cu mascații la ușă

politie bun

Poliţişti şi jandarmi efectuează, vineri, zece percheziţii domiciliare la persoane bănuite de mai multe fapte, între care şi ultraj, în dosarul penal deschis după ce o poliţistă a fost agresată în timpul unei intervenţii desfăşurate, pe 17 ianuarie, la Oneşti.

"Poliţiştii au pus în executare zece mandate de percheziţie domiciliară la locuinţele unor persoane bănuite de lovire sau alte violenţe, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi ultraj, comise la data de 17 ianuarie. Suportul de specialitate este asigurat de Direcţia Operaţiuni Speciale din Poliţia Română", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău, subcomisarul Ramona Ciofu, informează Agerpres. 

Activităţile sunt în derulare şi sunt efectuate în vederea completării materialului probator, a mai precizat sursa citată.

Pe 18 ianuarie, un minor în vârstă de 16 ani care a lovit cu piciorul în cap poliţista aflată în misiune, în oraşul Oneşti, a fost arestat preventiv pentru 30 zile.

"La data de 18 ianuarie, în urma contestaţiei formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Oneşti, în cauza privind infracţiunea de ultraj din data de 13 ianuarie a.c., instanţa de judecată a emis mandat de arestare preventivă pe numele minorului, de 16 ani, pentru o perioadă de 30 de zile", preciza purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău.

Pe data de 17 ianuarie, poliţista se afla, împreună cu alţi colegi, într-o misiune pentru a aplana un conflict între două grupuri, în oraşul Oneşti.

În momentul în care una dintre persoane a fost încătuşată, minorul a lovit-o cu piciorul în cap pe poliţistă, aceasta necesitând 6-7 zile de îngrijiri medicale.

Minorul a fost reţinut pentru 24 ore iar judecătorii au decis, iniţial, arestul la domiciliu, dar în urma recursului făcut de procurori, miercuri a fost emis mandat de arestare preventivă pentru 30 zile.

Vineri, poliţiştii efectuează zece percheziţii la Buhuşi, la persoanele implicate atât în conflict cât şi în ultragierea poliţistei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.