Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Percheziții de AMPLOARE în București și Călărași: Audieri MASIVE efectuate de polițiști

observatorulph.ro
perchezitii

UPDATE Poliţiştii din Călăraşi au efectuat opt percheziţii pentru destructurarea unei grupări infracţionale specializate în proxenetism şi trafic de minori, iar opt persoane sunt audiate în dosarul instrumentat de DIICOT Călăraşi.

"La data de 16 mai, poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi, sub coordonarea procurorilor DIICOT Călăraşi, efectuează opt percheziţii, în Călăraşi şi Bucureşti, la locuinţele unor persoane bănuite de trafic de trafic de minori şi proxenetism. Din cercetări a reieşit că membrii grupării, femei şi bărbaţi, cu vârste cuprinse între 17 şi 31 de ani, ar fi constituit, începând cu luna noiembrie 2015, un grup infracţional organizat specializat în săvârşirea infracţiunilor de proxenetism şi trafic de minori", informează un comunicat al Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR) transmis miercuri AGERPRES.

Cei în cauză ar fi determinat, înlesnit şi însuşit foloase patrimoniale de pe urma practicării prostituţiei de către trei persoane de sex feminin, printre care şi o minoră.

Opt persoane sunt cercetate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de constituire de grup infracţional organizat, proxenetism şi trafic de minori.

 

Poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, efectuează, miercuri dimineaţa, cinci percheziţii domiciliare în Capitală şi în judeţul Călăraşi, într-un dosar de proxenetism, urmând să fie audiate peste 20 de persoane.

"Din datele şi probele administrate în cauză în perioada iulie 2016 - până în prezent, rezultă presupunerea rezonabilă că bănuiţii au înlesnit şi protejat mai multe femei să se prostitueze, în schimbul unor sume de bani", precizează un comunicat de presă remis AGERPRES.

Citește și: Familia Trump, în România: Cel mai mic dintre fiii președintelui american a aterizat la Cluj - FOTO

Peste 20 de persoane vor fi conduse pentru audieri la sediul Secţiei 11 Poliţie, mai precizează comunicatul citat.

Acţiunea beneficiază de sprijinul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR), menţionează sursa citată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.