Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Percheziții de amploare în județele Constanţa şi Tulcea: Patru persoane au fost reţinute pentru trafic de minori şi proxenetism

Patru persoane au fost reţinute de poliţişti în urma a cinci percheziţii domiciliare efectuate în judeţele Constanţa şi Tulcea, într-un dosar penal de trafic de minori şi proxenetism, a informat, vineri, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa.

Descinderile au fost soldate şi cu indisponibilizarea, printre altele, a unui pistol cu aer comprimat şi a sumei de 800 de euro, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Traian Băsescu, după ieșirea fără precedent a lui Klaus Iohannis la adresa PSD: 'Îmi e greu să îl înțeleg. Eu le dădeam una peste ceafă miniștrilor'

"Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa - Serviciul Antidrog, împreună cu procurorii DIICOT - ST Constanţa, au efectuat cinci percheziţii domiciliare în judeţele Constanţa şi Tulcea, într-un dosar penal de trafic de minori şi proxenetism. În cadrul activităţilor, au fost indisponibilizate opt telefoane mobile, 800 de euro, un pistol cu aer comprimat, mai multe arme albe, precum şi alte înscrisuri cu valoare probatorie", se arată într-un comunicat de presă transmis de IPJ Constanţa.

Conform sursei citate, din cercetări a reieşit că, în perioada februarie - iulie, patru persoane ar fi recrutat mai multe tinere, printre care şi minore, şi le-ar fi adăpostit în imobile din judeţul Constanţa, în scopul obţinerii de foloase patrimoniale, ca urmare a exploatării sexuale.

Citește și: VERDICT POLITIC cu Dana Budeanu, episodul 99: Alianța PĂCĂNELELOR! S-au întâlnit fătălăii noaptea ca hoții

Procurorul a dispus reţinerea pentru 24 de ore a celor patru suspecţi, urmând a fi prezentaţi instanţei de judecată, cu propunere de arestare preventivă.

Acţiunea poliţiştilor a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din Poliţia Română şi de sprijinul jandarmilor din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Constanţa.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.