Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Percheziții DE AMPLOARE în județul lui Dragnea, într-un dosar de evaziune fiscală și spălare de bani: Prejudiciu IMENS

www.cyd.ro
mascați, percheziții

Poliţiştii fac percheziţii, miercuri, în Bucureşti şi în Teleorman, fiind vizate mai multe persoane şi firme suspectate de evaziune fiscală şi spălare de bani, cu un prejudiciu de 1,5 milioane de euro.

Conform Poliţiei Române, poliţiştii Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economice fac patru percheziţii în Bucureşti şi în judeţul Teleorman, la locuinţele unor persoane cercetate pentru evaziune fiscală şi spălare de bani, precum şi la sediile unor fime folosite în activitatea infracţională, anunță News.ro.

Citește și: Haos cu salariile bugetarilor înainte de Paște! Ministrul Finanțelor a făcut anunțul: 'Mulți nu și-au manifestat interesul'

Anchetatorii spun că în perioada 2012-2016, reprezentantul unor societăţi comerciale ar fi făcut tranzacţii comerciale cu material lemnos (supuse regimului fiscal al taxării inverse privind T.V.A.), societăţile având ca furnizori firme "fantomă" controlate de această persoană, prin intermediul cărora ar fi fost transferate sume importante de bani.

Prejudiciul estimat cauzat bugetului de stat ca urmare a înregistrării şi declarării de operaţiuni fictive este de peste 1,5 milioane de euro.

Potrivit sursei citate, vor fi puse în aplicare două mandate de aducere, suspecţii urmând să fie audiaţi la sediul Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economice.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.