Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Percheziții de amploare la sediile unor firme din Iași și Oradea, unde există bănuiala că se vând produse din cannabis

perchezitii

Trei percheziții au fost făcute, vineri, la sediile unor firme din Oradea și Iași unde existau informații că se vând produse din cannabis.

Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Iași împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul BCCO Iași au făcut vineri trei percheziții în Iași și Oradea, la sediile a două societăți comerciale, într-o cauză în care au loc cercetări pentru comiterea infracțiunii de trafic de droguri de risc, potrivit mediafax.ro.

Citește și: Raed Arafat: Este posibil ca aceste spitale să nu mai fie suficiente. Este clar că avem persoane pozitive care poate că nici ele nu știu .

Anchetatorii au informații că cele două societăți comercializau produse din cannabis, pe care le promovau ca având o concentrație redusă de Tetrahidrocanabinol (THC), un component psihoactiv din cannabis.

În urma perchezițiilor efectuate au fost ridicate produse dintre cele oferite spre vânzare ce urmează a fi analizate pentru a se stabili dacă acestea conțin substanțe aflate sub control național.

La percheziții au participat ofițeri de poliție judiciară din cadrul BCCO Oradea, lucrători de poliție din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi – Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice și jandarmi din cadrul IJJ Iași.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.