Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Percheziții de PROPORȚII în Capitală într-un dosar de evaziune fiscală: Prejudiciul cauzat bugetului de stat este colosal

www.cyd.ro
mascați, percheziții

Poliţiştii de investigare a criminalităţii economice fac miercuri dimineaţă şapte percheziţii domiciliare la persoane bănuite că ar fi cauzat un prejudiciu de peste 2.000.000 de lei prin evaziune fiscală.

”La data de 27 noiembrie 2019, poliţiştii Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economice din Inspectoratul General al Poliţiei Romane, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti, efectuează 7 percheziţii domiciliare, pe raza municipiului Bucureşti. Activităţile se desfăşoară la locuinţele unor persoane şi la sediile şi punctele de lucru ale unor societăţi comerciale”, anunţă Poliţia.

Eugen Teodorovici dă în judecată PSD, după SCANDALUL din Comitetul Executiv/ SURSE

În cauza se fac cercetări vizând infracţiuni evaziune fiscală prin evidenţierea, în actele contabile sau în alte documente legale, a cheltuielilor care nu au la baza operaţiuni reale ori evidenţierea altor operaţiuni fictive faţă de administratorul unei societăţi comerciale ce îşi desfăşoară activitatea în domeniul construcţiilor şi confecţiilor metalice şi faţă de persoane care l-ar fi sprijinit pe acesta.

Prejudiciul cauzat bugetului de stat este de 2.117.005 lei (aproximativ 450.000 de euro).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.