Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informaÈ›ii È™i È™tiri
  • experienÈ›a premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi È™tiri, exclusivități È™i breaking news
DESCARCÄ‚ APLICAÈšIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Percheziţii DNA la un sediu PNL şi la un consiliu judeţean

mascati1

Procurori din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul Teritorial Suceava efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează săvârșirea unor infracțiuni de corupție și asimilate celor de corupție, comise în perioada 2010-2014.

În cursul zilei de 23.09.2015, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în două locații situate pe raza județului Botoșani, reprezentând sediul unei instituții publice și sediul filialei teritoriale a unui partid politic.

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informații și din partea Inspectoratului Județean de Jandarmi Botoșani.

UPDATE 1: Potrivit unor surse juridice, percheziţiile au loc la sediul PNL Botoşani şi la Consiliul Judeţean Botoşani.

Consiliul Judeţean Botoşani a fost condus, până în februarie 2015 de liberalul Florin Ţurcanu. Acesta a fost suspendat din funcţie după ce a fost condamnat definitiv la şase luni de închisoare cu suspendare. Atribuţiile de preşedinte au fost preluate de vicepreşedintele Gheorghe Sorescu. Ulterior, Ţurcanu a renunţat şi la funcţiile din PNL.

UPDATE 2: Anchetatorii vorbesc despre mită luată de lideri ai PNL pentru favorizarea unor firme în câştigarea unor licitaţii la CJ Boroşani. Există suspiciuni şi cu privire la deturnarea unor fonduri europene cu privire la organizarea unor festivaluri în perioada 2010-2014.

ACTIVEAZÄ‚ NOTIFICÄ‚RILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.