Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Percheziţii domiciliare într-un dosar de trafic de minori şi şantaj: Șase persoane conduse la audieri

perchezitii

Procurorii Serviciului Teritorial Piteşti al DIICOT au efectuat, miercuri, patru percheziţii domiciliare într-un dosar de trafic de minori şi şantaj, şase persoane fiind conduse la audieri.

Conform unui comunicat al DIICOT transmis AGERPRES, descinderile, la care au participat poliţişti din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate (BCCO) Piteşti şi jandarmi, au avut loc în municipiul Câmpulung Muscel şi în comunele Mihăeşti şi Schitu Goleşti.

Citește și: BREAKING - Judecătorii CCR au decis: Legea privind prelungirea mandatelor primarilor este NECONSTITUȚIONALĂ

"În cauză s-a reţinut faptul că, în perioada iunie 2019 - februarie 2020, un tânăr de 20 de ani din municipiul Câmpulung, pe fondul unei relaţii iniţiale de prietenie, prin inducere în eroare, constrângere şi profitând de starea de vulnerabilitate a unei persoane vătămate minore, a recrutat-o în scopul exploatării sexuale, în folosul său, aceasta întreţinând relaţii sexuale cu clienţii identificaţi de către tânăr, în diverse locaţii aflate pe raza municipiului Câmpulung, sumele de bani obţinute revenindu-i aproape în totalitate acestuia. Totodată, în cursul datei de 22.04.2020, alţi doi tineri au constrâns partea vătămată minoră, prin ameninţări constând în darea în vileag a unor aspecte compromiţătoare, să le remită o sumă de bani", se precizează în comunicat.

Potrivit unui comunicat al BCCO Piteşti, cei doi au ameninţat-o pe victimă, care are 16 ani, că vor posta online nişte filmări cu conţinut sexual explicit.

În urma percheziţiilor au fost ridicate telefoane mobile, un laptop, precum şi alte obiecte cu valoare probatorie, iar şase persoane au fost conduse la audieri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.