Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Percheziţii în Belgia. Au legătură cu atentatele din Paris / UPDATE

atentate paris atentat

UPDATE

Ultimele informaţii spun că au fost capturaţi trei atacatori în Belgia. Se pare că aceştia făceau parte din a doua echipă de terorişti care participaseră la atentatele din Paris şi reuşiseră să fugă lângă Bruxelles.

Ştirea iniţială

Percheziţii ale forţelor de ordine în Belgia, într-un oraş de lângă Bruxelles. Se pare că poliţia ar fi descoperit acolo o celulă a Statului Islamic.

Din primele informaţii, a fost deja reţinută o persoană. Se pare că această celulă a Statului Islamic ar fi avut legătură cu atacatorii din atentatele de la Paris.

Un francez având asupra lui o armă a fost arestat sâmbătă pe aeroportul londonez din Gatwick, informează sâmbătă poliţia britanică, relatează AFP.

"Ceea ce părea a fi o armă de foc a fost recuperată dintre bagajele bărbatului", un francez în vârstă de 41 de ani, originar din Vendome, a adăugat poliţia, care a mai anunţat că verifică "starea de funcţionare a armei".

Anterior, Reuters şi DPA au transmis că unul dintre terminalele aeroportului londonez Gatwick a fost evacuat, sâmbătă, în urma descoperirii unui 'pachet suspect'.

'Din cauza acestui incident, terminalul de nord a fost evacuat, ca măsură de precauţie', au anunţat autorităţile aeroportuare pe contul oficial de Twitter. Între timp, autorităţile aeroportuare au anunţat că terminalul a fost redeschis.

Cele două incidente survin la o zi după atentatele teroriste comise la Paris şi soldate cu cel puţin 128 de morţi şi 300 de răniţi.

Aeroportul Gatwick este al doilea din Marea Britanie, ca număr de călători, şi se află la circa 50 de kilometri sud de Londra.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.